TUOTEMERKIT JOITA KÄYTÄMME

Käytössämme olevia tuotemerkkejä ovat: Lóreal (pääyhteistyökumppanimme), Goldwell ja SIM.

Liikkeestämme löydät laajan valikoiman hiusalan tuotteita, joita voit ostaa meiltä itsellesi. Laadukkailla tuotteillamme pidät hiuksesi hyvässä kunnossa parturi-kampaamokäyntien välillä. Osaava henkilökuntamme auttaa tarvittaessa löytämään sopivat tuotteet juuri sinun hiuksillesi.

Ajankohtaiset tarjoukset tuotteistamme löydät nopeasti Facebook-sivuiltamme!

GOLDWELL ELUMEN

Goldwell Elumen on korkean suorituskyvyn hiusväri. Elumen vaikutus perustuu suoravärjäystekniikkaan – täysin ilman hapetetta ja ammoniakkia. Elumen on yhtä kestävä kuin perinteinen hapeteväri, mutta hiuksille hellävarainen ja jopa hoitava. Elumen valikoimista löytyy puhtaita ja hehkuvia värejä, joilla saavutetaan poikkeuksellinen kiilto ja uskomaton kesto. Elumen ei sisällä ammoniakkia, ei ammoniakin tuoksua ja se on hellä hiukselle.

Enemmän kuin vain pelkkä väri: Elumeniin sisällytetty korjaava vaikutus saa aikaan virheettömän kiillon ja hehkun. Hiuksen huokoiset kohdat hajoittavat valon, aivan kuin virheellinen timantti, niin että hiukset näyttävät kiillottomilta ja elottomilta. Elumen täyttää hiuksen huokoiset kohdat sisältä pain ja parantaa hiusten rakennetta, niin että ne heijastavat valoa täydellisellä tavalla. 1. Kun valo osuu virheelliseen timanttiin, sen puutteelliset kohdat hajottavat valon, jolloin jalokivi menettää loistonsa. 2. Virheetön timantti sen sijaan heijastaa valoa täydellisesti, jolloin sen loisto on maksimaalinen.

Goldwell Elumen:
• Puhtaat, kirpeän raikkaat ja hehkuvat värit.
• Poikkeuksellinen kiilto.
• Uskomaton kesto.
• Hämmästyttävän terveennäköiset hiukset.